Nieuws – Huisartsenpraktijk Balm – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Balm
Wilhelminastraat 9 2011VH
Haarlem

Nieuws

De praktijk is gesloten van maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 juni.

Voor zaken die niet kunnen wachten tot maandag 24 juni kunt u contact opnemen met de praktijk van huisarts Huisman.

Oude Zijlvest 41

Haarlem

Wanneer u praktijk Balm belt tijdens onze vakantie en de 3 intoetst in het keuzemenu wordt u doorverbonden met de praktijkassistent van huisarts Huisman.

 

Het spreekuur van Jantinus Veenstra op maandag 17 juni gaat gewoon door evenals de spreekuren van Carla Kroese op 18 en 19 juni

 

 

Beste mensen,

nadat onze praktijk, op twee weken na, 31 jaar aan de Raamsingel 4 gehuisvest is geweest, mijn voorganger Melchior daar 27 jaar huisarts was en daarvoor nog zijn vader als gynaecoloog praktijk hield, gaan we verhuizen. Het huurcontract wordt helaas niet verlengd.

Het zeer karakteristieke pand gaan we verlaten en vanaf 20 december zullen we gevestigd zijn in de Wilhelminastraat 9, zo’n vierhonderdvijftig meter noordwaarts. Zeven minuten lopen.

Ook een mooi pand van rond het jaar negentienhonderd maar minder ‘speciaal’.

Het afgelopen jaar zijn we op zoek geweest naar een praktijk die meer ruimte biedt, dat wil zeggen meer spreek- en onderzoek kamers heeft. Zo een praktijk hebben we helaas niet gevonden, maar we blijven doorzoeken.

Voor minimaal drie jaar bent u van harte welkom op de Wilhelminastraat 9.

Verder blijft alles hetzelfde .

Uw fiets kunt u tegen het pand kwijt, een tuintje ontbreekt helaas, en de auto kunt u parkeren in de Raaks parkeergarage, in de Wilhelminastraat zelf, aan de Oude Zijlvest en aan de Oranjekade.

Ook is er bij de Raaks een bushalte.

Met hele vriendelijke groet en tot in de Wilhelminastraat.

Maarten Balm

Josta van Stappen

Carla Kroese

Kim Balm

en Carolien van Haasteren